Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie is wie

Op 01/01/2018 werden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in het bestuur en de directie van De Gelukkige Haard. Mevrouw Sara Casteur is door de raad van bestuur aangesteld als directeur, en de heer Henk Ampe, die met pensioen is gegaan, heeft de rol van Voorzitter op zich genomen, waardoor hij de nieuwe directeur kan bijstaan met raad en daad en de overgang op een vlotte manier kan laten verlopen.

De Gelukkige Haard wordt bestuurd door een directiecomité en een raad van bestuur.

Het directiecomité bestaat uit de  voorzitter: Henk Ampe, de ondervoorzitter André Inghelbrecht, bestuurders Lies Ampe en Marc Defloor, directeur Sara Casteur.

De raad van bestuur bestaat uit de voorzitter Henk Ampe, de ondervoorzitter André Inghelbrecht, bestuurders Nancy Moyaert, Rudy Hollevoet, Dirk Caestecker, Valerie Dupuis, Lies Ampe, Dieter Govaert, Marc Defloor en directeur  Sara Casteur.

Het personeel van De Gelukkige Haard staat in voor de dagelijkse werking van de maatschappij, dit onder leiding van de directeur Sara Casteur. Er werden ook in de personeelsstructuur een aantal aanpassingen uitgevoerd, met name de technische dienst en de sociale dienst hebben nu een diensthoofd, met name Rado Declerck en Randy Vandenberghe. Mevrouw Sarah Deprez is naast de verantwoordelijke voor de inschrijvingen en de kandidaten ook rechtstreeks assistent van de directeur. Zij verzorgt de afspraken, agenda, etc…

Sinds november 2017 is het nieuw kantoorgebouw in gebruik genomen. Hierdoor zijn alle diensten van onze maatschappij gecentraliseerd onder één dak, dit komt onze dienstverlening enkel ten goede. Het is de bedoeling geweest bij het ontwerp van het gebouw om zoveel mogelijk comfort te bieden aan zowel onze bezoekers als ons personeel. Een aangename werkomgeving zorgt voor aangename mensen. Er is een ruime wachtruimte, aparte spreekruimtes, alles is rolstoeltoegankelijk, toiletten, … 

We hebben verschillende mensen ter beschikking om U als huurder of als kandidaat zoveel mogelijk te helpen. Tijdens de openingsuren kunt U steeds Uw vragen richten aan het onthaal, waar U dan eventueel door de juiste persoon zal geholpen worden in de aparte spreekruimtes.

 

De technische dienst houdt zich niet alleen bezig met de herstellingen en renovaties van het bestaande patrimonium, ze volgt eveneens de nieuwe projecten op van bij de aankoop van de gronden tot aan eerste bewoning. Het team van de technische dienst bestaat uit Rado Declerck, Tom Casteur, Richard Vandevenne en Pieter Ampe.

Richard Vandevenne en Pieter Ampe startten hun werkzaamheden in 2018. Pieter is de persoon die de huurders het vaakst bij hen thuis zullen zien, voor technische bijstand, herstellingen en de opvolging ervan. De herstellingen worden grotendeels door ons eigen onderhoudsteam uitgevoerd, dit team bestaat uit 5 klusjesmannen en 2 loodgieters. Daarnaast is er een team van 6 schilders fulltime bezig met het schilderen van de ramen van het patrimonium in de zomer, de gemene delen in de winter. Zij zorgen er ook voor dat vrijgekomen woningen in een goede staat aan de volgende huurders worden doorgegeven. Zijn staan allen onder leiding en supervisie van Pieter.

Sinds 2018 wordt er voor plaatsbeschrijvingen een beroep gedaan op een externe firma die deze onafhankelijk uitvoert.

Het poetsteam onderhoudt de gemene delen van gebouwen. We vragen van onze huurders ook de inspanning deze mensen met respect te behandelen en ook inspanningen te leveren deze gemene delen netjes te houden. 

 

Schildersteam

klusjesman