Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbrief Huurders 2018

Beste huurders,

 

Het jaar 2018 loopt ten einde en het jaar 2019 staat voor de deur. De voltallige equipe van De Gelukkige Haard wenst dat jullie het einde van het jaar op een warme en liefdevolle manier kunnen afsluiten.

De sociale huisvesting in het algemeen en voor De Gelukkige Haard in het bijzonder staan er grote uitdagingen voor de deur. Wij voeren het uitgetekende beleid op een trouwe manier uit, in samenspraak met jullie en we hebben hierbij aandacht voor het menselijke aspect.

Een evenwicht zoeken tussen het renoveren en onderhouden van ons bestaand patrimonium en daarboven een antwoord bieden aan de stijgende vraag voor sociale woningen is voor ons dé uitdaging voor de komende jaren.  

Er werden in 2018 verschillende bewonersvergaderingen georganiseerd waarbij onze plannen uit de doeken werden gedaan. Het is van belang dat we kort op de bal spelen en jullie steeds op een transparante manier inlichten over wat we willen doen en hoe we dit willen aanpakken. Zowel op korte en op lange termijn. (Zie nieuwsbrief)

Een nauw contact tussen De Gelukkige Haard en de huurder is van groot belang, zodat wij ons beleid goed kunnen afstemmen op onze bewoners en zodat jullie goed ingelicht blijven over de richting die wij inslaan.

We hopen dat we in 2019 evenveel huurders in ons kantoorgebouw mogen verwelkomen!

Namens iedereen wens ik jullie het allerbeste voor 2019!

Vriendelijke groeten,

 

Sara Casteur

 

nieuwsbrief2018.pdf